Transsexualul gravid marturiseste ca face sex „aproape ca un barbat”

Posted: 01/09/2010 by alfapersonal in Diverse
Etichete:, ,

Acum mai bine de un an, invitat la emisiunea Larry King Live, transsexualul Thomas Beatie a povestit cum a ramas insarcinat de doua ori, dar si cum face dragoste cu… sotia.

Thomas Beatie a fost initial femeie. Acum trece printr-un proces de transformare a tuturor organelor sale. Datorita hormonilor, Thomas spune ca acum „clitorisul lui e aproape ca un penis”. Asta inseamna ca poate face dragoste aproape ca un barbat cu sotia sa.

Cuvintele lui Thomas l-au lasat masca pana si pe prezentatorul Larry King. Ceva mai devreme in emisiune, transsexualul a povestit cum a ramas insarcinat cu ajutorul unui donator si cum si-a injectat sperma singur, cu o seringa, chiar la domiciliu.

Dupa nasterea primei lor fetite, Thomas si Nancy au apelat la acelasi donator pentru al doilea si al treilea copil.

In cuplu, Thomas a fost cel care a vrut sa ramana gravid, pentru ca Nancy facuse histerectomie si nu au vrut sa apeleze la adoptie.

Intr-un clasament online al celor mai ciudate persoane din lume, Thomas Beatie a ocupat locul doi, imediat dupa Michael Jackson.

Pe 30 august “Happy Hour” a intrat in cel de-al treilea an de existenta odata cu debutul noului sezon de la Pro Tv, iar startul la dat chiar in prima editie povestea primului barbat din lume care a nascut! Thomas Beatie, cunoscut drept primul barbat din lume care a ramas… insarcinat, a venit in Romania, in exclusivitate pentru Pro Tv, la invitatia emisiunii “Happy Hour”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s