Gigi Becali imparte banii la stelisti!

Posted: 18/08/2010 by viatamoderna in Sport
Etichete:, , , ,

Gigi Becali a revenit la obiceiurile care l-au facut celebru inainte de criza imobiliara, cand venea in vestiar cu punga de bani si impartea in stanga si dreapta. Cu facutura de 3.000 lei la lumina neachitata, lucru care i-a pus capac lui Piturca, Becali a adunat el stie de pe unde si a premiat jucatorii dupa partida cu Branesti.

Becali si-a dorit mult ca plecarea lui Piturca sa fie uitata, iar Ilie Dumitrescu sa fie aclamat pentru o mare victorie cu Branesti. Inainte de partida din etapa a patra, a venit la vestiar si a anuntat jucatorii sa bata pentru a-si incasa banii restanti.

Dupa meci, s-a miscat repede si a revenit la echipa cu o punga cu bani si cu o lista, impartind salarii si prime restante, in stilul care l-a facut celebru pana la inghetarea pietei imobiliare.

Daca atunci facea bani din specula cu terenuri, acum este greu de inteles de unde a facut el rost sa cash pentru a readuce multumirea financiara la Steaua. Victor Piturca a explodat in ziua in care si-a anuntat plecarea la Steaua, cand a aflat ca Becali nu platise lumina la stadion, in valoare de 3.000 de lei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s