Averea de la loto cheltuita pe silicoane,droguri si bautura!

Posted: 18/08/2010 by viatamoderna in Stiri/MassMedia
Etichete:, , ,

O tânără de 22 de ani din Marea Britanie, Callie ­Rogers, a rămas cu 100.000 de lire sterline din cele 2 milioane (2,4 milioane de euro) câştigate loterie în 2003. „Sunt săracă, dar fericită”, declară ea cotidianului „The Daily Mail”. Callie a cheltuit aproape toţi banii pe maşini luxoase, implanturi de silicon şi droguri.

Când a câştigat potul cel mare, englezoaica avea doar 16 ani şi spera că i se vor rezolva toate problemele. Adolescenta provenea dintr-o familie destrămată, renunţase la şcoală şi trăia într-un centru de plasament. Banii nu ­i-au fost, însă, de prea mare ajutor.

Dimpotrivă! Fata a devenit dependentă de droguri şi a încercat în câteva rânduri să se sinucidă.

Imediat după ce a câştigat, Callie a început o relaţie cu Nicky Lawson, 29 de ani, şomer. Au împreună un băiat de cinci ani şi o fată de trei ani. Pe parcursul relaţiei, Callie a cheltuit în jur de 250.000 de lire pe cocaină. Dependenţa de droguri a produs reacţii în lanţ: a pierdut custodia copiilor săi, ­ceea ce i-a adâncit starea de depresie.

Banii i-au adus doar neîmpliniri

Ea spune că banii i-au adus doar neîmpliniri, iar în prezent, când i-au rămas doar 100.000 de lire, se declară extrem de fericită.

„Cu câteva luni în urmă luam prea multe droguri şi mă uram. Pur şi simplu, nu-mi mai doream să trăiesc. Acum am o nouă relaţie şi încep să mă transform în femeia care vreau să fiu”, declară Callie Rogers.

Ea spune că abia după ce a cheltuit toţi banii câştigaţi la loterie şi-a dat seama că are nevoie de o schimbare radicală în viaţa ei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s