Steaua insista pentru colonia de la Urziceni

Posted: 17/08/2010 by viatamoderna in Sport
Etichete:, , , , , ,

Desi Gigi Becali a anuntat saptamana trecuta ca transferurile lui Marius Bilasco, George Galamaz si Iulian Apostol au picat, conducerea Stelei a reinitiat negocierile pentru aducerea celor trei si asteapta un raspuns in zilele urmatoare.


Speriat de suma de 2.5 milioane de euro pe care Dumitru Bucsaru a cerut-o in schimbul celor trei jucatori, Gigi Becali a blocat negocierile, insa Ilie Dumitrescu i-a cerut sa faca o noua oferta.

Ilie Dumitrescu s-a intalnit marti dimineata cu Gigi Becali pentru a analiza meciul cu Victoria Branesti, iar antrenorul ros-albastrilor i-a cerut din nou sa ii aduca pe Bilasco, Galamaz si Apostol.

„Lotul este destul de valoros, avem un nucleu interesant, insa am nevoie de cei trei pentru ca suntem angrenati in trei competitii si pot aparea oricand accidentari”, i-a spus Ilie Dumitrescu lui Gigi Becali.

Patronul Stelei i-a promis lui Ilie Dumitrescu ca va incerca sa il convinga pe Dumitru Bucsaru sa ii cedeze pentru o suma mult mai mica, patronul ros-albastrilor fiind dispus sa achite 1.5 milioane de euro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s