Cristea s-a logodit cu Bianca?

Posted: 17/08/2010 by viatamoderna in Stiri/MassMedia
Etichete:, , ,

Încurcate sunt căile dragostei! După ce a încercat în zadar să-l împace pe fostul iubit Cătălin Botezatu, Bianca i-a cedat definitiv lui Adrian Cristea.


Să fi renunţat Bianca Drăguşanu la iubirea ei pentru Bote, sau e o altă încercare de a-l face gelos pe designer? Dacă iniţial a tot susţinut că de Adrian Cristea o leagă doar o simplă prietenie, asistenta lui Dan Capatos a fost surprinsă tot mai des în ultima vreme de paparaz­­zi în compania acestuia, în ipostaze mai mult sau mai puţin tandre.

Surse din anturajul celor doi amorezi au dezvăluit însă, pentru Click!, că Bianca şi fotbalistul de la Dinamo s-ar fi logodit în secret în urmă cu doar două săptămâni, fără că Botezatu să aibă habar.

Evazivă ca întotdeauna în declaraţii, Bianca a recunoscut că Adrian este bărbatul cu care îşi petrece acum cel mai mult timp şi nu a exclus posibilitatea ca ei să se logodească în viitor.

„Adrian e bărbatul de care am eu nevoie în perioada asta. Sunt fericită cu el. E un bărbat stabil din punct de vedere emoţional. Nu se ştie niciodată ce ne va rezerva viitorul”, a declarat ea pentru Click! Bianca şi Adrian sunt însă în ultima vreme aproape nedespărţiţi: ea a mers împreună cu tatăl ei, Jimmy Drăguşanu, la unul din meciurile „Prinţului”, iar acesta din urmă i-a prezentat-o şi el, recent, mamei sale.

Prieten la catatramă cu Adrian Mutu, Adrian Cristea şi-a făcut de-a lungul vremii un renume de Don-Juan mai ceva ca „Briliantul”. Cristea a fost poreclit la un moment dat „trei amante”, el învârtindu-le pe degete în acelaşi timp pe fosta nevastă, Denisa Nechifor, cu care are şi o fetiţă, pe solista Silvia Pop şi pe o altă tânără, Raluca.

Cristea a dat însă lovitura cu Bianca. Iniţial, aceasta a fost suspectată că ar fi avut o aventură cu Adrian Mutu. Pentru a scăpa însă de acuzaţii, „Briliantul” a pasat-o „Prinţului”.

Scandalul a izbucnit atunci când Bianca şi prietena ei, Lavinia, au fost surprinse de paparazzi acasă la Cristea. Enervat la culme, Botezatu i-a dat atunci în direct papucii Biancăi, aceasta leşinând în platoul emisiunii „Un show păcătos”(Antena 1).

Cătălin Botezatu a aflat şi el, prin intermediul Click!, că Bianca ar fi făcut pasul cel mare cu Cristea, însă nu crede în logodna acestora.

„E un joc al ei. Aşa aberează ea, pentru că vrea să apară în faţă cu orice preţ. Nu mă mai interesează ce face, nu mai e în bătătura mea!”, ne-a spus enervat designerul.

Botezatu s-a cuplat cu Bianca vara trecută. Blonda, tunată din cap până în picioare, l-a dat gata cu atuurile sale fizice. Din acel moment, Bianca s-a transformat dintr-o biată fată din Călan, judeţul Hunedoara, într-o prinţesă.

Bote a introdus-o în toate prezentările sale, ea ajungând şi pe podiumurile de modă de la Milano. Generos, designerul a lăsat-o să stea într-un apartament de fiţe ce-i aparţine, situat pe Şoseaua Nordului, şi i-a luat două maşini.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s