Vedetele care au slabit pentru bani!

Posted: 16/08/2010 by viatamoderna in Stiri/MassMedia
Etichete:, , ,

A rămas mai puţin de o lună până când asistentele tv şi actriţele se vor întoarce cu forţe proaspete pe sticlă. Acestea au avut timp suficient în vacanţă să-şi facă unele modificări estetice impuse de şefi sau de rolurile pe care le-au primit în seriale.


Prima care a intrat în această vară în cabinetul doctorului estetician a fost Daniela Crudu.

Asistenta „matinalilor” Răzvan şi Dani şi-a dorit o gură mai senzuală pentru noul sezon al emisiunii şi a rezolvat problema cu doar 200 de euro, înjectându-şi acid hialuronic.

Vedeta şi-a afişat buzele în weekend la Mamaia, acolo unde vineri seara a defilat în clubul Bellagio. Fotoreporterii Click! au surprins-o sâmbătă, pe plaja din faţa Hotelului Rex din staţiunea Mamaia, unde a stat câteva ore bune, timp în care a intrat de mai multe ori în apă.

În lipsa iubitului, ea l-a avut ca partener de zbenguială pe Bebe, patronul clubului Cuando. Daniela a atras toate privirile, mai ales pe cele ale masculilor de pe plajă, ea purtând un sutien decoltat din care i se revărsau sânii voluminoşi şi o pereche de bikini minusculi.

Tot la buze a umblat şi Nicoleta Luciu, care şi-a injectat şi ea aceeaşi substanţă pentru a fi cât mai sexy în rolul arăboaicei Soraya, din telenovela „Iubire şi onoare” (Acasă TV).

Sânziana Buruiană a vrut şi ea să marcheze într-un mod special transferul la „Acces Direct” (Antena 1) şi a făcut o vizită la salonul Dr. M. Estetic, de unde a ieşit cu buza superioară mai plină.

Loredana Groza şi Bianca Drăguşanu au scăpat ceva mai ieftin, modificându-şi doar culoarea părului: din blonde fatale, cele două au devenit roşcate focoase.

Cel mai mult de îndurat a avut Iuliana, sora Nicoletei Luciu, care a ţinut o dietă drastică pentru a da jos 10 kg. Vedeta s-a sacrificat pentru rolul din serialul „Moştenirea” (Pro TV).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s