Primele 5 semne ale Apocalipsei!

Posted: 15/08/2010 by viatamoderna in Stiri/MassMedia
Etichete:, ,

Planeta e în fierbere. De la începutul anului 2010 au avut loc cutremure de intensităţi inimaginabile, un vulcan a erupt, norul său blocând traficul aerian din Europa, iar inundaţiile şi viiturile au făcut prăpăd în aproape toate colţurile lumii.


Criza financiară produce sinucideri pe bandă rulantă, dar face şi victime printre oamenii care trăiau de pe o zi pe alta. Mai nou, apar semne divine terifiante.

Icoana lui IIisus plânge cu lacrimi de sânge, iar statuia care-l înfăţişa a fost arsă de un trăsnet.

Toate acestea îi fac pe oamenii de rând să se întrebe cât ne va mai suporta Pământul. Iar cel mai grav este că nici specialiştii de la NASA nu ne liniştesc.

1. Ploi şi inundaţii fără precedent în Franţa

Cel puţin 22 de persoane şi-au pierdut viaţa în departamentul Var, din sud-estul Franţei, în urma ploilor torenţiale care s-au abătut începând de marţi asupra regiunii, a anunţat prefectura. Peste 1.350 de persoane, blocate pe maşini sau pe acoperişurile caselor, au fost ridicate cu elicopterul.

2. O icoană plânge cu sânge în Argentina

Mii de pelerini au dat năvală într-o mică biserică din Argentina, după ce o imagine a lui Iisus Hristos părea să plângă cu lacrimi de sânge. O substanţă de culoare roşie a fost fotografiată curgând din fruntea lui Iisus şi pe obrazul Mântuitorului, într-o icoană reprezentând «Cina cea de Taină».

3. Găuri apărute din senin în China

Un chinez care mergea cu maşina era cât pe ce să moară când s-a trezit pe stradă cu o gaură imensă apărută din senin în asfalt.Autorităţile din China au raportat mai multe astfel de găuri apărute în câteva oraşe.

4. Statuia lui Iisus Hristos, trăsnită în SUA

O statuie gigantică a lui Iisus Hristos, cu braţele ridicate spre cer, a fost lovită de un trăsnet şi mistuită de flăcări. Statuia «Regele Regilor» avea o înălţimede 18 metri şi reprezenta unul dintre simbolurile statului american Ohio.

5. NASA anunţă explozii solare devastatoare

Terra va suferi, în anul 2013, efectele unor explozii solare devastatoare, anunţă oficialii NASA. Sistemele electrice vor fi distruse, sateliţii artificiali vor înceta să funcţioneze, iar Terra se va scufunda în întuneric după ce generatoarele de curent electric se vor supraîncălzi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s