Rambo Arestat

Posted: 14/08/2010 by viatamoderna in Stiri/MassMedia
Etichete:,

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au pronunţat sentinţa finală în dosarul în care hunedoreanul Daniel Sâna, supranumit şi „Rambo” din Vălişoara, a fost acuzat că s-a înarmat cu o puşcă de calibrul 7,57 mm cu care a pornit la vânătoare prin sat, luând la ţintă locuinţa familiei şefului său, Petru Bedea.


Bărbatul a fost condamnat la zece ani de închisoare pentru tentativă de omor deosebit de grav. A mai primit câte doi ani de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi pentru uz ilegal de armă letală, trei ani ani de închisoare pentru furt calificat şi un an de închisoare pentru distrugere.

„Instanţa contopeşte pedepsele stabilite, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea de 10 ani închisoare pe care o sporeşte cu 1 an şi 6 luni închisoare, iar în final inculpatul va executa pedeapsa de 11 ani şi 6 luni închisoare şi 5 ani interzicerea drepturilor”, se arată într-o informare a Tribunalului Hunedoara.

Daniel Sâna a fost învinuit de tentativă de omor deosebit de grav, după ce a terorizat un sat întreg. Incidentul s-a petrecut în urmă cu trei luni. Nemulţumit că nu a mai fost nevoie de serviciile sale, bărbatul în vârstă de 29 de ani a intrat în casa soacrei lui Petru Bedea, un vânător la care lucrase cu ziua, i-a furat acestuia arma de vânătoare de calibrul 7,57 mm, ţinută într-un dulap, şi cartuşiera, şi a pornit în căutarea lui, strigând că îl va împuşca.

“Rambo” a tras mai multe focuri de armă în uşile şi pereţii casei unde a reuşit să se adăpostească Floarea Munteanu, soacra lui Petru Bedea, împreună cu sora ei, Mărioara Raţ, şi nepoata ei Larisa.
În cele din urmă, bărbatul a fost imobilizat în urma unei acţiuni a mascaţilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s