Madalina Manole-noi ipoteze

Posted: 14/08/2010 by viatamoderna in Muzica

O noua ipoteza-soc ar putea rasturna din temelii dosarul „Madalina Manole – moarte suspecta”. Sub protectia anonimatului, o somitate in medicina legala a declarat pentru ziarul „Ring” ca, in cazul artistei, n-ar fi exclusa o „sinucidere indusa prin vrajitorie”, insa aceasta pista ar fi aproape imposibil de demonstrat si de acceptat prin mijloacele rationaliste ale criminalisticii de la noi.

„La noi, inca primeaza ancheta clasica… Familia stie probabil mult mai multe, dar nu ne spune, desi pe aceasta tema au fost cateva anchete jurnalistice foarte interesante, inclusiv cele din „ring”. Am vazut recent si un documentar interesant, pe Discovery, despre o posedare multipla. La noi insa, aceste lucruri nu sunt luate in serios, desi fenomenul e foarte studiat si e chiar religie de stat in Brazilia. Deocamdata, la noi, ancheta clasica primeaza”, a spus „legistul din umbra”.

„Totul e orientat spre magie… In cazul „Madalina Manole”, toate povestile astea cu mersul la „Sf. Ciprian” (biserica detinatoare a moastelor sfantului – n.r.) si toate celelalte sunt orientate pe ideea de magie. Nu cred ca a fost o determinare directa a celor din jur, ci vrajitorie. Lumea e innebunita dupa magie alba, magie neagra… Si-au dat drumul si vrajitoarele, si priceputii, si nepriceputii… Si babele de la sat. In traditiile noastre, conceptele astea precrestine sunt bine impletite cu crestinismul. Din pacate, aceste efecte nu pot fi demonstrate prin metodele clasice ale medicinei legale”, a mai spus „legistul” .

Ieri, ziarul „Ring” a dezvaluit ca medicii legisti verifica daca, pe langa Furadan, in stomacul Madalinei s-ar fi putut afla si celebra sibutramina, substanta folosita in tratamentul obezitatii. Chiar daca produsul este interzis la comercializare, Madalina si l-a comandat de pe Internet fara probleme, spun apropiati ai sai, potrivit Click!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s