Ilie Dumitrescu pleaca?

Posted: 14/08/2010 by viatamoderna in Sport
Etichete:

In momentul in care a venit la Steaua, Ilie Dumitrescu a promis ca isi va da demisia daca Gigi Becali va face vreo declaratie jignitoare la adresa sa ori a jucatorilor. Gigi Becali nu a rezistat prea mult si a inceput deja cu declaratiile care, in mod normal, l-ar face pe Dumitrescu sa renunte la functia de antrenor principal.

Ilie Dumitrescu a venit la Steaua purtand in spate greutatea declaratiilor facute in trecut, conform carora nu va lucra niciodata cu Gigi Becali. Pentru a echilibra situatia si pentru a nu parea doar o carpa lipsita de demnitate a lui Becali, Dumitrescu a promis ca isi va da demisia la prima iesire necontrolata din partea patronului.

Aceasta a aparut la doar cateva momente dupa ce Ilie Dumitrescu a facut publica promisiunea. Becali a dat din casa si l-a pus pe Ilie Dumitrescu intr-o pozitie nefavorabila in fata suporterilor.

„Ilie Dumitrescu mi-a spus ca mai bine se spanzura decat sa ii ceara sfaturi lui Piturca”, a dezvaluit Becali, asta dupa ce, in conferinta de presa, noul antrenor afirmase ca ii va cere sfaturi lui Piti.

Ramane de vazut daca Ilie Dumitrescu va face un gest de onoare si va starpi cancerul din prima clipa sau daca va continua acest joc care nu are decat un sfarsit: umilirea sa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s