Explozii Solare!

Posted: 14/08/2010 by viatamoderna in Stiri/MassMedia
Etichete:,

Soarele ne dă fiori, de când cercetătorii de la NASA au prezentat imagini cu exploziile solare, spunând că îi îngrijorează duritatea acestora. Şi ca tabloul să fie complet, meteorologii au anunţat, ieri, că, până la sfârşitul lunii, vom avea parte de zile de foc. De luni, se întoarce canicula!

Efectul furtunii solare, care a înspăimântat chiar şi ochiul avizat al specialiştilor, se va simţi, se pare, în următoarele zile. Mai exact, valul de căldură revine în forţă, de luni, cu temperaturi de peste 35 de grade Celsius, a declarat, ieri, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu.

„De luni, aproape sigur vom da iar avertizări, pentru că revine  canicula în forţă şi va dura până pe 23 august”, a spus Sandu, potrivit realitatea.net.

Specialistul a ţinut să precizeze că 2010 este cel mai cald an din istorie, cu o temperatură medie globală de 16,2 grade. În plus, acest lucru va duce la o frecvenţă mai mare a  fenomenelor meteo extreme.

„Violenţa fenomenelor extreme meteo va fi din ce în ce mai mare. Cu cât temperatura medie globală va fi mai mare, cu atât violenţa va fi mai mare”, a adăugat Ion Sandu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s